Kjør sikrere

Det er hensiktesmessig å sikre både lastebil og personbiler med alkolås.
MMG Solutions fører Dräger alkolås, og er sertifisert for installasjon og vedlikehold/kalibrering.

Alkolås

Flere selskaper i dag velger å installere alkolås i bilparken som et ledd i kvalitetssikring og for å bedre trafikksikkerheten. Og det siste året har det vært mye fokus på alkolås. Stortinget vedtok enstemmig i Juni 2015 at det skal bli innført alkolås i yrker som driver med persontransport som buss/taxi.
Det er og hensiktesmessig å sikre både lastebil og personbiler med alkolås. Leier du ut bilen via en delingsapp kan en alkolås være et godt tiltak.
Slik sikrer du at leietaker ikke kjører i beruset tilstand eller skader verdier og mennesker.

Informasjonen i alkolåsen er kryptert. Alkolåsen er dessuten enkel å montere i alle kjøretøy og kan utstyres med både kamera og GPRS-modul for utvidede bruksområder som f.eks. føreridentifikasjon. Det er heller ingen ventetid! Oppvarmings- og oppstartstiden er så kort at brukerne ikke vil merke den.

MMG Solutions fører i dag Dräger alkolås, og er godkjent av Statens Vegvesen for installasjon og vedlikehold/kalibrering.

Bjødnabeen 4, 4031 Stavanger

Tlf: 51 57 92 50

Hvem er MMG?


MMG ble etablert i 2006, og består i dag av ca 500 ansatte fordelt på selskapene våre i Norge og Sverige. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester: IT-systemer, adresselister, kundeservicetjenester, lager- og logistikk, håndtering av faktura og utgående salg. Hos oss finner dere alle tjenestene dere trenger samlet på ett sted, slik at din bedrift kan frigjøre nødvendig tid og ressurser.


Kontakt oss for en uforpliktende prat, enten dere er interessert i én eller flere av våre tjenester.

Copyright MMG Solutions © All Rights Reserved

Cookies og personvern