Svakstrøm i kjøretøyet

Flere ønsker dashcam i bilen når de parkerer.
Med kamera i front og bakrute har du alltid oversikt når bilen står alene.
Tryggheten er bedre med ett ryggekamera montert i bobilen. 

Bobil og kjøretøy

BOBIL
Over mange år har vi tilegnet seg spesialkompetanse på underholdning- og sikkerhets biten av bobilmarkedet. Her leveres og monteres helautomatiske parabolanlegg, TV, navigasjon, ryggekamera, narkos/gass/røyk alarm og mye mer. Vi er stolte av at kunder kommer til oss fra nesten hele landet når nyinvesteringer skal gjøres eller det har oppstått feil på eksisterende utstyr. Gratis befaring er en selvfølge, vi skreddersyr løsningen for deg.
Oyster, Teleco, Snipe og Kathrein er bare noen av fabrikatene vi reparerer og har service på. Med ett bredt utvalg av produkter og reservedeler er hjelpen aldri langt unna. I tillegg forhandler vi hele sortimentet til Max Fritid, leverer ICE 4G mobilt bredband og har telefonsupport.

BIL/BUSS
Alt av reparasjoner, vedlikehold og installasjon av radio/DVD/LCD/navigasjon og ryggekamera. I tillegg leverer vi TV underholdning og antenne installasjoner.

Bjødnabeen 4, 4031 Stavanger

Tlf: 51 57 92 50

Hvem er MMG?


MMG ble etablert i 2006, og består i dag av ca 500 ansatte fordelt på selskapene våre i Norge og Sverige. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester: IT-systemer, adresselister, kundeservicetjenester, lager- og logistikk, håndtering av faktura og utgående salg. Hos oss finner dere alle tjenestene dere trenger samlet på ett sted, slik at din bedrift kan frigjøre nødvendig tid og ressurser.


Kontakt oss for en uforpliktende prat, enten dere er interessert i én eller flere av våre tjenester.

Copyright MMG Solutions © All Rights Reserved

Cookies og personvern