Vi skifter drakt, og inngår i Max Marketing Gruppen.

MMG Solutions er stolte av å kunne presentere en ny profil, bedre tjenester og like god service som før.
På kort tid har vi byttet lokaler til Forus ved Bjødnabeen 4, tilegnet oss flere dyktige medarbeidere som leverer forskjellige tjenester innen møterom og audiovisuelle løsninger.
Fortsatt er vi spesialister innen parabol og antenne, samt det meste innen svakstrøm. Og vi gir deg selvfølgelig beste service og profesjonell utførelse som vi er viden kjent for.

Max Marketing Gruppen ble etablert i 2006, og består i dag av ca 500 ansatte fordelt på selskapene våre i Norge og Sverige.
Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester: IT-systemer, adresselister, kundeservicetjenester, lager- og logistikk, håndtering av faktura og utgående salg.

Vi gleder oss til fremtiden, og sier velkommen til både nye og gamle kunder.

Bjødnabeen 4, 4031 Stavanger

Tlf: 51 57 92 50

Hvem er MMG?


MMG ble etablert i 2006, og består i dag av ca 500 ansatte fordelt på selskapene våre i Norge og Sverige. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester: IT-systemer, adresselister, kundeservicetjenester, lager- og logistikk, håndtering av faktura og utgående salg. Hos oss finner dere alle tjenestene dere trenger samlet på ett sted, slik at din bedrift kan frigjøre nødvendig tid og ressurser.


Kontakt oss for en uforpliktende prat, enten dere er interessert i én eller flere av våre tjenester.

Copyright MMG Solutions © All Rights Reserved

Cookies og personvern