Historien bak bedriften

Monteringsservice, nå MMG Solutions ble stiftet i 1998. Den gang i ett kjellerlokale hjemme hos foreldrene til Kjetil Bø. Lave kostnader og forsiktig satsing var målet for videre utvikling. Hovedfokus var parabol og antennejobber.

MMG Solutions

Monteringsservice, nå MMG Solutions, ble stiftet i 1998. Den gang i ett kjellerlokale hjemme hos foreldrene til Kjetil Bø.

Lave kostnader og forsiktig satsing var målet for videre utvikling. Hovedfokus var parabol og antennejobber. I løpet av kort tid ble det inngått avtale om montering for bortimot samtlige store elektronikk kjeder i distriktet.

I slutten av 1999 var pågangen så stor at bedriften måtte ta ett steg videre. Monteringsservice endret til å bli et aksjeselskap og vi fikk egne butikklokaler i Tvedt-senteret på Forus. Siden den gang har selskapet vært en sentral servicepartner for mange bedrifter i området, men også for flere partnere i hele landet. Vårt mål er til enhver tid å genere fornøyde kunder, så vel for våre samarbeidspartnere som for oss selv.

Veksten fortsatte, og i slutten av 2009 måtte vi flytte til større lokaler i Maskinveien 12.
2018 ble vi med i MMG Gruppen, (Max Marketing Group) og styrket vår avdeling med to ny ansatte og nytt navn.
Dermed flyttet vi til nye og mer miljøvennlige lokaler, fortsatt sentralt på Forus. I nye lokaler har vi nå eget showroom, kontor, lager og stor monteringshall for buss, taxi og bobil.

Vår filosofi er at et godt rykte skapes av fornøyde kunder, fornøyde kunder skapes gjennom god service og kompetanse.

Kompetanse

Crestron DigitalMedia - T Certified

En sertifisert DMC-T tekniker har kunnskap om infrastruktur og kunne utføre terminering av kabler for videosignaler innean Crestron DM systemer. Med denne sertifiseringen fra Crestron har MMG Solutions sertifisert kunnskap for å designe AV systemer og en grundig forståelse av installasjonskrav, systemtesting og rapporteringsprosesser.

Crestron DigitalMedia - E Certified

Crestron DigitalMedia ™ sertifiseringskurs, som nå inkluderer 4K, gir sertifiserte fagfolk med kunnskap og kompetanse til å implementere og støtte digitale mediesystemer som inneholder ny teknologi. Med denne sertifiseringen fra Crestron har MMG Solutions sertifisert kunnskap for å designe og programmere 4K systemer.

Certified Technology Specialist

En Certified Technology Specialist (CTS) skal kunne utføre generelle teknologiløsninger som: Opprettelse, drift og vedlikehold av AV-løsninger. Lede AV prosjekter og aktiviteter som gir de beste audiovisuelle løsningene ut fra kundens behov. Utføre prosjekt i henhold til avtalt tid og budsjett.

Crestron DigitalMedia - D Certified

Våre AV teknikere har blitt tildelt tittelen DMC-D fra Crestron. Det innebærer kunnskap innen design og konfigurering av Crestron DigitalMedia system. Med denne sertifiseringen fra Crestron har MMG Solutions sertifisert kunnskap for å designe AV systemer og en grundig forståelse av installasjonskrav, systemtesting og rapporteringsprosesser.