Hva vi tilbyr

Vårt dekningsområdet er Rogaland, Vest Agder, Telemark og deler av Hordaland.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål om vi kan komme til deg.

Tjenester

Vakt tjenester

Vi tilbyr vakttjeneste for alle typer svakstrøms tekniske installasjoner. Har du ett behov for begrenset eller 24/7 servicetjeneste er det bare å ta kontakt for tilbud, så utformer vi en løsning for deg. 

Serviceavtale møterom

Vi tilbyr preventivt vedlikehold på alle møterom.
En projektor har en lampe og filter som bør skiftes avhenging av tidsbruk. Når dette må utføres registrerer vi i vårt system, slik kan ditt møte kan gjennomføres som planlagt. Tilbake har du et møterom som alltid er ryddig og virker til enhver tid, sammen med ett skjema som viser at service er utført i henhold til sjekklisten.

Support telefon

Vi har gratis support i våre åpningstider 09:00 – 16:00. Du er alltid velkommen til å ta kontakt.

Dekningsområder

Rogaland

Vi har hovedkontor i Stavanger, og dekker hele Rogaland fylke. Våre teknikere stiller hos deg selv om du bor i Sauda eller Egersund , og gjerne vi kan komme innom på veien om du kontakter oss.
Er det en service eller nyinstallasjon av et møterom er du velkommen til å kontake oss.

Vest Agder og Telemark

Ønsker du våre tjenester i Vest Agder og Telemark? Avdelingen vår i Kristiansand dekker brede områder og står klar til tjeneste om det er installasjon av parabol i Søgne eller møterom i Bø.

Deler av Hordaland

Stord og områder som Halsnøy og Huglo er bare noe av plassene vi tilbyr våre tjenester. Ukentlig reiser våre teknikere fra fornøyde kunder som bor på øyene rundt Bømlo.
Kontakt oss gjerne hvis du lurer på om vi dekker ditt område.