Svakstrøm i yrkesbilen

Alt av reparasjoner, vedlikehold og installasjon av radio/DVD/LCD/navigasjon og ryggekamera i din yrkesbil.

Installasjon i yrkeskjøretøy

TAXI
I dag er MMG Solutions en av distriktets største leverandør av taxiinstallasjon og tjenester. Vi installerer taxameter, pagerog overvåking. I tillegg leverer vi ryggekamera løsninger, faste tablet installasjoner, dashcam og alkolås. Cirka 250 biler benytter seg av våre tjenester i dag. Med stor monteringshall lokalt på Forus kan vi ha service og installasjon på inntil 4 biler om gangen. Vi har også innvendig plass til busser og minibusser. Vårt serviceteam står alltid beredt til å hjelpe. Flere benytter seg også av vår vakttjeneste.

BIL/BUSS
Alt av reparasjoner, vedlikehold og installasjon av radio/DVD/LCD/navigasjon og ryggekamera. I tillegg leverer vi TV underholdning og antenneinstallasjoner.

Bjødnabeen 4, 4031 Stavanger

Tlf: 51 57 92 50

Hvem er MMG?


MMG ble etablert i 2006, og består i dag av ca 500 ansatte fordelt på selskapene våre i Norge og Sverige. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester: IT-systemer, adresselister, kundeservicetjenester, lager- og logistikk, håndtering av faktura og utgående salg. Hos oss finner dere alle tjenestene dere trenger samlet på ett sted, slik at din bedrift kan frigjøre nødvendig tid og ressurser.


Kontakt oss for en uforpliktende prat, enten dere er interessert i én eller flere av våre tjenester.

Copyright MMG Solutions © All Rights Reserved

Cookies og personvern